Hvad sker der i Arnsted Design?

En ny retning

Arnsted Design har efterhånden eksisteret i et stykke tid og er mit hjertebarn. Tidligere har jeg udelukkende specialiseret i mig i unikt interiør, som alle havde det til fælles at det var lavet i epoxy – på den ene eller den anden måde.

Jeg er stadig vild med epoxyen – alle mulighederne og de fuldstændig vanvittigt smukke mønstre. Men pga. ting i mit private liv, har jeg været nød til at re-tænke Arnsted Design.

Det har været nødvendigt for mig at finde en ny og mere fleksibel retning for Arnsted Design – men også en retning, der giver en større mening end blot at skabe flotte, unikke produkter.

Upcycling & genbrug

Genbrug, upcycling og generelt gør-det-selv-projekter er – og har altid været – en stor del af mit liv og en stor passion for mig. Derfor giver det også virkelig god mening at den nye retning i Arnsted Design, skal være med fokus på upcycling og genbrug.

Der findes så mange gode produkter og materialer derude som ikke er færdige med at skabe værdi for os – og det er synd hvis de ender på forbrændingen. Derfor vil jeg upcycle disse – give dem nyt liv – så de kan skabe glæde og værdi for dig & mig.

Hvad så nu?

Der sker stadig en masse i mit private liv, og da Arnsted Design ikke er min primære beskæftigelse (desværre!), vil der gå noget tid før jeg kan præsentere det nye spændende koncept og de nye produkter for jer.

Hvis du har lyst, kan du altid følge med på min Instagram her nedenfor – der vil jeg helt sikkert dele når der er nyt. Det er også stadig muligt at se og bestille de tidligere epoxy-produkter her på siden.

Ha’ det godt så længe!

Følg med på Instagram