Levering & returnering

Levering

Arnsted Design tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 15 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag. Vi sender gratis med GLS til pakkeshop. Ønsker man anden leveringsform, f.eks. med omdeling til privat eller erhverv vil man blive pålagt betaling for dette ved checkout.

Vi bestræber os på at levere indenfor 1-7 hverdage og vi sender kun til Danmark. Vi leverer desværre ikke til Grønland eller Færøerne

Returret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde (medmindre der er tale om en reklamation). Husk kvittering fra postvæsenet.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@arnsteddesign.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Varen skal returneres til følgende adresse:
Arnsted Design
Vinde Helsingevej 44
4281 Gørlev

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. Dvs. hvis du har fået specialdesignet et produkt hos os.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Vedlæg gerne en kopi af ordrebekræftelsen i pakken, så der ikke opstår misforståelser. 

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Det betyder at du naturligvis gerne må pakke varen ud og se den, men ikke tage den decideret i brug. Hold varen fri fra røg, damp eller andet der kan forringe dens værdi.