Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold, som f.eks. at gemme dine varer i indkøbskurven og data i forbindelse med markedsføring. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles disse oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade at bruge vores hjemmeside. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke eventuelle tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil eller tablet, med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Bare rolig, cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledningen her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. Cookies gør det bl.a. muligt for os at gemme dine varer i indkøbskurven til næste gang du besøger hjemmesiden.

Hjemmesiden indeholder cookies fra tredjeparter, som:

  • Stripe 
  • YouTube
  • Mailchimp
  • Mailmunch
  • Google
  • Google Analytics
  • Cookiebot
  • Meta Platforms, Inc.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller foretager køb på hjemmesiden.

Vi indsamler og behandler følgende typer af oplysninger om dig:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail
  • Betalingsoplysninger
  • IP adresse

Formålet med indsamling af data

Ved køb på hjemmesiden oplyser du os om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail som vi skal bruge for at kunne behandle din ordre.

Disse data deles med vores betalingsindløser som er Stripe og vores leveringspartner som er GLS, som vi har en aftale med igennem Shipmondo. Disse partnere er ligeledes forpligtet til at sikre dine data.

Vi er også nød til at have disse oplysninger om dig, for at kunne yde den bedste kundeservice og hjælpe ved eventuelle spørgsmål til ordren eller f.eks. ved ombytning af en vare.

Ved tilmelding til nyhedsbrev, giver du samtykke til at vi må sende dig vores nyhedsbrev som til en hver tid kan opsiges. Ved køb bliver du ikke automatisk tilmeldt nyhedsbrevet. Dette sker kun ved dit samtykke.

Grundet lovmæssige krav i forbindelse med reklamationsret og bogføring, er vi ligeledes nød til at indsamle ovenstående data om dig.

Vi indsamler din IP-adresse for at sikre os mod spam og hackerangreb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Dine betalingsoplysninger behandles desuden krypteret, så ingen får adgang til dem.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Du kan til enhver tid bede om at få dine informationer slettet.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@arnsteddesign.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Arnsted Design
Vinde Helsingevej 44
4281 Gørlev
Telefon: 24 20 50 27 (privat)
E-mail: kontakt@arnsteddesign.dk